Dobrodelna gledališka predstava Bukovica 2014

datum: 05.12.2014


5. decembra 2014 je naš klub skupaj z gledališko skupino Kontrada iz Kanala priredil dobrodelno gledališko predstavo: Rodil se je Očka. V dobrodelni akciji je bilo zbrano 2.000 eur, ki smo jih namenili Varstveno delovnemu centru Nova Gorica. V predverju smo organizirali razstavo nagrajenih del v okviru akcije Plakat miru, ki ga vsako leto prireja Svetovno združenje Lions klubov.

Gledališka predstava  v izvedbi gledališke skupine Kontrada je na šaljiv način predstavila kako nebogljeni in zmedeni smo moški, ko pričakujemo naraščaj. Kljub temu, da so nastopali sami amaterji nas je njihova igra pritegnila,kontrada - gledališka predstava,  tako da smo v predstavi lahko resnično uživali. Ob tej priliki bi se jim radi še enkrat zahvalili za njihov prispevek na naši dobrodelni prireditvi. Sama prireditev je še enkrat potrdila naš plemeniti namen pomagati pomoči potrebnim.Ob velikem številu gledalcev in izredno prijetnem vzdušju je naš predsednik Radovan Pušnar predal  direktorici ge. Tei Leban ček za 2000 eur, ki smo jih s prostovoljnimi prisprevki zbrali ta večer.  Ga Direktorica nam je v kratkih črtah orisala kaj delajo in kakšni so njihovi načrti za naprej, Tako smo se lahko še enkrat prepričali, da smo zbrana sredstva namenili za pravo stvar in pravim ljudem, ki natančno vedo kako in kaj.

kontrada - gledališka predstavaZelo zanimiva in prisrčna je bila podelitev priznanj avtorjem izbranih del v okviru akcije plakat miru, ki ga po vsem svetu organiziramednarodna organizacija lions klubov. Osnovnošolci so nam predstavili kako si predstavljajo mir na svetu in kaj jim to pomeni.

 

 

 

Seznam dogodkov