Vodstvo

Vodstvo Leo kluba Vogrsko: 

 

Neja Vičič, predsednica – “Sem hči člana Lions kluba Vogrsko, zato sem od nekdaj vedela tudi za LEO klub. Za včlanitev sem se odločila letos, po tem, ko sem se udeležila mednarodne izmenjave mladih, ki jo organizira Lions klub. Srečala sem se  z mnogimi člani LEO klubov s celega sveta, ki so me navdihnili za včlanitev.”

Nataša Rode, podpredsednica

Matevž Koren, tajnik – “Če zavrtim čas nazaj, se moje srečanje z levom začne ob osnovnošolskem natečaju Plakat miru. Sledila so, z vipavsko burjo prevetrena leta odraščanja, spletanja novih poznanstev in prijateljstev. Leo klubu Vogrsko sem se z veseljem pridružil na pobudo moje dobre prijateljice in bivše predsednice Leo kluba Vogrsko, Ane Stergulc. Klubu sem naprej pomagal pri dogodkih in akcijah v leonističnem letu 2017/18, v letu 2018/19 pa sem postal tudi član, ter tajnik kluba. Za ekipo Leo kluba Vogrsko lahko rečem … ko ima ekipa, katere član si, uglašene strune, je vsak dogodek ali dobrodelna akcija, ki jo organiziramo zagotovljeno uspešna. Na teh bomo skupaj gradili še naprej!”

Ana Stergulc, zakladnik – “Z LEO klub sem se prvič srečala na predstavitvi le-tega leta 2012 in se tudi takoj udeležila sestanka in se začela vpeljevati v delovanje kluba.  Sprva sem bila edina, ki je bila mlajša in obiskovala srednjo šolo in se zato zadrževala v ozadju. Leta 2014 smo pridobili več podmladka tako da je klub deloval bolj povezano in homogeno. V letošnjem leonističnem letu 2016/17 sem prevzela vodenje in postala predsednica LEO kluba Vogrsko. V letošnjem letu smo si zadali cilj biti aktivnejši in organizirati več akcij in zaenkrat nas pot vodi do uresničitve. Vsekakor se bomo trudili tudi v prihodnje in veselimo se srečanja z vami na prihajajočih akcijah.”

Blaž Winkler – “Leo klubu Vogrsko sem neformalno pomagal že več let, leta 2018 pa sm postal tudi polnopravni član. Veseli me, da je naša akcija Trenta, s katero peljemo skupino otrok iz socialno ogroženih družin na letovanje, postala vzor za vse klube distrikta. Večina me pozna kot zelo aktivnega gorskega kolesarja, zadnja leta pa sem se kot mladi raziskovalec na Univerzi v Novi Gorici ukvarjal z računalniškimi simulacijami lastnosti materialov.“

Julija Rupnik – “Članica LEO kluba Vogrsko sem postala leta 2012, preko akcij sem opazila kako lahko z malenkostjo in svojim časom polepšamo dneve ostalim. Čeprav je današnji svet hiter in prenasičen je sreča še vedno skrita v majhnih stvareh.”

Anej Hvala

Tine Orel