Tečem da pomagam 2015

datum: 17.05.2015

Akcija je po mnenju glavne organizatorke Nadje zelo uspela in mislim da ne bo narobe, če se pridružimo njenemu mnenju.

tecem 2015Z donacijami in prodano vodo smo zbrali 985 evrov, od tega gre 20% distriktu. Tekli smo 2319 krogov, kar pomeni 927,6 km in 1.160 evrov za programe MDSS Nova Gorica.

Razen naših članov na sliki sva se teka udeležila tudi Aleš Bucik moj Župan in jaz Janko Štimnikar. Dodatna informacija - tekel je tudi Vito !

Dokaz za župana je naš prapor, ki ga je prinesel na prireditev  za mene pa lahko zadevo potrdita Miran in Bojan saj smo po prireditvi šli skupaj na "pir". Tudi Mojka bi lahko potrdila da sem bil tam, čeprav ni šla na "pir"  kljub temu, da je mož v Španniji !!!

Kot posebnost in naj hvala velja omeniti podjetje MAB export  in njenega direktorja Albina Jasniča. Ne samo, da je za vsak pretečeni krog kot lastnik in direktor firme doniral po 0,5 eur na krog tudi sam jih je naredil  kar 20.  Vsi smo ga prepričevali da teče v svojo škodo a je bil neomajen. Rekel je da on že ve zakaj teče  in tekel in tekel naprej...  Tudi njegova boljša polovica Tanja je uspešno večala stroške firme svojega moža saj je pridelala 20 krogov. Naj tekač pa je brez dvoma Stojan Petrič - LK idrija, ki je pretekel v enem mahu 25 krogov  oziroma 20 km. Če ima firma takšnega šefa  je uspeh zagotovljen !!

Slike je prispeval naš predsednik Radovan, tekst Janko.

Se vidimo 2016

 

 

 

 

Seznam dogodkov