Obletnica ustanovitve kluba 2015

datum: 03.10.2015

Tretjega oktobra smo svečano proslavili obletnico ustanovitve našega kluba.  Na obletnici se nas je zbralo 70, zelo številna je bila tudi udeležba leotov.V rednem  programu je nastopila naša štipendistka Veronika Brecelj.  Za nadaljnjo zabavo in ples pa je poskrbel  duo Tatjana Mihelj in Jani Rednak, ki sta nas zabaval vse do jutranjih ur. V celotnem sicer standardnem protokolu naj omenim le da imamo Priimorci letos tako guvernerja distrikta kot tudi predsednika leo klubov Slovenije.  To je prav gotovo velika čast in priznanje za nas in obema smo se oddolžili s torto, ki sta jo dobrodušno razdelila med vse prisotne.

Za hrano in ostalo udobje je poskrbela ista ekipa kot lani. Hrana in sploh vse v zvezi z ureditvijo prostora je bilo tako kot se za našo obletnico spodobi. Za to imajo največ zaslug Ingrid, Aleš in ostali člani ekipe.

Za največje presenečanje na prireditvi pa so poskrbeli  Leoti s svojim izvirnim programom in s tem prispevali k uspehu prireditve.  Po odbitju stroškov nam je ostalo 1565 eur, ki jih bomo namenili za dobrodelne namene.

 

Predsednik LK Vogrsko 20¸15-2016

Janko Štimnikar

Seznam dogodkov