Dobrodelna gledališka predstava Bukovica 2016

datum: 02.12.2016

 "Tradicionalna dobrodelna gledališka predstava uspela.

Tradicionalna dobrodelna gledališka predstava letos tudi z obeležitvijo 20. letnice ustanovitve in delovanja LK Vogrsko je uspela. V petek dne 2.12.2016 se je v dvorani v Bukovici zbralo lepo število obiskovalcev, ki so uživali v komediji "Seja v Belem dolu" v izvedbi B,K teatra KUD Sloga iz Črnega vrha. Program so dobro popestrili tudi tamburjaši iz Vipave. Dobrodelna nota prireditve je bila dosežena. Predstavnikoma OŠ Ivana Roba iz Šempetra pri Gorici in OŠ Lucijana Bratkoviča Bratuša iz Renč smo izročili čeka po 1.000,00 Eur za po enega učenca iz socialno šibkejše družine, ki sta nadarjena in uspešna tudi v izvenšolskih dejavnostih (šport, glasba in podobno) in zato potrebujeta dodatna sredstva. 

Prireditev je bila zahvaljujoč Radio Koper, Primorskih novic, Primorskega dnevnika in  Radia Robin dobro oglaševana in naša 20 letna dejavnost dobro predstavljena.

Zahvaljujemo se tudi conski predsednici Nadji Pahor Bizjak za nagovor ob 20. letnici in nenazadnje velika hvala B,K teatru KUD Sloga iz Črnega vrha in tamburjašem iz Vipave.

Po prireditvi je sledil prijeten družabni dogodek.

 

Pripravil: ​Dragan Valenčič, tajnik LK Vogrsko

Seznam dogodkov